Blog

Op deze blog delen onze medewerkers en professionals uit ons netwerk hun kennis, ideeën, meningen en inspiratie die interessant en relevant zijn voor wie bezig is met veranderingen in organisaties, teams en individueel.

Top 5 voor 2016

Top 5 voor 2016

Mijn goed voornemen was om dit jaar eens rustig te beginnen en om met meer regelmaat een blog te presenteren. Ik neem je even mee in overview van deze week.

Maandag toch maar rustig begonnen en samen met een netwerkpartner een traject bij een vooraanstaande kliniek vormgegeven, planning inhoud en vorm van het traject.

Dinsdag begonnen met intakes bij staf, anesthesie en HR van bovengenoemde kliniek

Woensdag van kliniek naar naar het PSV stadion een fijn gesprek met de KNVB over mogelijke opzetten van een leergang voor richtinggevers van verenigingen, daarna even gegeten bij het zoemend en bruisend hart bij Triple Double op het marketing headquarter op Strijp S in Eindhoven. Vervolgens naar het fantastisch her ontwikkelde Noordkade gebied in Veghel.

Daar hielden twee middelbaar onderwijs scholen een symposium om innovatie, bedrijfsleven en onderwijs dichter bij elkaar te brengen. De cruciale rol van de leerkracht werd daar onder een eerste voorzichtige loep bekeken. Donderdag afgereisd naar het mooie zuid Limburg, naar het fantastische pand van architect Hundertwasser in zuid Limburg, waar we een inspirerende speech en rondleiding hebben gehad en vervolgens een eerste teamtraining met Treetops.

Terugrijdend in de auto pas weer realiserend wat een voorrecht ik heb. Ik heb veel respect voor al die professionals die werken op vaste plaatsen en daar hun passie in kwijt kunnen. Ik gun iedereen op zijn minst een paar weken per jaar de ruimte waar je gelegenheden krijgt om in andere keukens te kijken, geïnspireerd te raken door gebouwen, mensen, ideeën en verhalen.

Als kers op de taart vandaag de bevestiging van een mooie opdracht in de Kempen waar ik een groeiend bedrijf mag gaan helpen met het ontwikkelen van de kwaliteit van hun mondiale bedrijf.

Hoezo een rustig begin van de week?

De top 5 van mij van deze week:

 1. Wat gebeuren er toch veel mooie dingen in Nederlandse bedrijven!
 2. Wat is het leerzaam om veel andere mensen en professionals te ontmoeten.
 3. Wat kan ik nog veel leren
 4. Wat is het leuk om van a naar b te gaan
 5. Wat gun ik iedereen zo’n wijdse blik.

Een heel fijn leerzaam 2016!

 

2 Reacties

 1. Avatar
  Henk Vierhout Author januari 14, 2016 (10:16 pm)

  Deze top 5 heb ik jaren mogen beleven. Heb er van genoten dag in dag uit. Het valt dan ook niet mee alle ontwikkelingen vanaf de zijlijn te moeten beleven. Geniet ervan zolang het kan. Beste wensen.

  Reply to Henk Vierhout
  • marcel
   marcel Author januari 15, 2016 (10:59 am)

   Dank je wel Henk! jij ook het beste.

   Reply to marcel

Laat een reactie achter

*Verplichte velden Vul de verplichte velden in

*

*