Opdrachtgevers en hun verandering

Meerkat werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Afhankelijk van de omvang en de duur van de opdracht wordt het kernteam aangevuld met zelfstandige specialisten die onze visie op verandering delen en toepassen in hun werk.

Onze opdrachtgevers

Mobiliteit

Alphabet (ING carlease)

Gezondheidszorg

Alzheimer Nederland
Cello
Pivot 4
SecuCare bhv
Syndion

Industrie

Akzo Nobel
Kompak
LC Packaging
Legrand Nederland
Shimano Europe holding bv

Banking & Insurance

Banking support
Ohra
Rabobank
Van Lanschot Bankiers
FGH Bank

Marketing en reclame

Do Company
Habo DaCosta

Onderwijs

De Bossche Vakschool
Dongemond college
Fontys Hogescholen
Fioretti college
TU Delft
Universiteit van Utrecht
Van Maerlant Den Bosch

ICT

Econocom Nederland
Domino Benelux
Fencer
Xces

Food

Friesland Campina
Interfood bv
Sligro
ZLTO

Overheid

Gemeente Schijndel
Gemeente Uden

Dienstverlening

Brabant Water
KOP beveiliging
Watercycle Research Institute
Staffable
Treetops
Yes management skills

Research

BAS research en technology

Hospitality

Sofitel
Mise en Place

Huisvesting

Vivare
Wooninc

Non-profit

Scouting Nederland

Scouting Nederland

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden. De jeugdleden en vrijwilligers van Scouting zijn verdeeld over meer dan 1.000 Scoutinggroepen. Fedde Boersma, directeur van Scouting NL, vertelt over de ontwikkeling van hun nieuwe toekomstvisie waarin ze waarderend werken als uitgangspunt hebben genomen, en over Meerkat als partner in dat proces.

Lc Packaging

LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. Het bedrijf begon in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels is de dienstverlening aanzienlijk uitgebreid, maar altijd nog gecentreerd rondom de verpakkingsindustrie: van importeur van verpakkingen en verpakkingsmachines tot producent en distributeur met eigen productiefaciliteiten in Europa, Azië en Afrika. Van eenmanszaak tot een multinational met meer dan duizend medewerkers.

Jeffrey van Oostrum

Aditech

Aditech is een specialistisch uitzendbureau in de techniek. Zij plaatsen onder meer electro- en installatiemonteurs, loodgieters en lasers aan de top 5 technische bedrijven in Nederland. Jeffrey van Oostrum, operationeel directeur van Aditech vertelt hoe het traject met Meerkat heeft geleid tot meer vertrouwen in het managementteam en een groei van het bedrijf tot over de kritische grens van 500 medewerkers.

xces andre van de berg

Xces

Xces gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en verhuur van new retail, remarketed en pre-owned IT-hardware: van actuele tot end-of-life producten. Directeur André van den Berg vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking en de versnelling die samen met Meerkat is gerealiseerd.

Mis en Place

Mise en Place

Mise en Place is Europees marktleider van Horecapersoneel. Meerkat begeleidde vanuit de methodiek Appreciative Inquiry een inspiratiedag die Mise en Place en haar medewerkers inzicht moest geven in de mogelijkheden voor ‘the next step’ van de organisatie.

fontys

Fontys

Thomas Merz – Directeur van de Fontys International Business School blikt terug op een positieve samenwerking met Meerkat. Hij geeft aan dat er op concrete manieren, snelle en positieve resultaten zijn behaald die hem en zijn groeiende onderneming flink geholpen hebben.

ook snelheid geven

Ontdek de mogelijkheden van Verbinden, Verbeelden, Veranderen, in één gesprek!

Bel ons op: 040 3400101