Blog

Op deze blog delen onze medewerkers en professionals uit ons netwerk hun kennis, ideeën, meningen en inspiratie die interessant en relevant zijn voor wie bezig is met veranderingen in organisaties, teams en individueel.

Meerkat Meeting: Waarderend Veranderen

Vorige week woensdag vond op onze nieuwe locatie op Strijp-S de eerste succesvolle Meerkat Meeting van het jaar plaats. Met vraagstukken als ‘wat wordt er mogelijk als jouw organisatie zich focust op kracht?’ en ‘door welke verhalen word jij geïnspireerd en rondom welk thema zou je graag aanstekelijke verhalen horen binnen jouw organisatie?’, was het thema van deze meeting Waarderend Veranderen.

Onder begeleiding van Niels Tekke en Rob van der Loo gingen de deelnemers zelf met deze vraagstukken aan de slag. De variatie binnen de groep deelnemers zorgde daarbij voor interessante combinaties en nieuwe inzichten. Woorden die gebruikt werden om de meeting te beschrijven waren: ‘inspirerend’, ‘inzicht biedend’, ‘verrassend’, ‘goed geregeld’ en ‘gezellig’. Na afloop was er uiteraard tijd voor een borrel, waarbij er onder het genot van een hapje en drankje nagepraat kon worden.

Zelf een keer deelnemen aan een Meerkat Meeting? Dat kan! De volgende meeting zal ook in het teken staan van Waarderend Veranderen en staat gepland op 21 juni bij Scouting Nederland in Leusden. Aanmelden is gratis en kan via de Meerkat Academy.

Meerkat Meeting 150317Meerkat Meeting 150317
Meerkat Meeting 150317

Laat een reactie achter

*Verplichte velden Vul de verplichte velden in

*

*