Blog

Op deze blog delen onze medewerkers en professionals uit ons netwerk hun kennis, ideeën, meningen en inspiratie die interessant en relevant zijn voor wie bezig is met veranderingen in organisaties, teams en individueel.

Meerkat is jarig

Meerkat is jarig

Het is lente, de zon begint weer te schijnen en Meerkat viert feest.

Meerkat bestaat op dinsdag 17 maart precies 10 jaar. In die tien jaar is er veel gebeurd. Na een aantal omzwervingen via Vessem, Sint-Oedenrode en Nijnsel hebben we sinds anderhalf jaar onze thuisbasis gevonden op de High Tech Campus in Eindhoven. Een plaats waar we ons thuis voelen. Het innovatieve hart van Nederland geeft ons veel stimulans en motivatie.
In het kader van het 10 jarige bestaan van Meerkat brengen wij een boek uit. Het “Meerkat boek met alle veranderantwoorden”. We willen met het uitbrengen van dit boek benadrukken dat we, ook al zijn we al 10 jaar oud, nog lang niet uitgegroeid zijn. Meerkat bruist van de energie om, ook op sociaal gebied te blijven innoveren. Sociale innovatie is nodig in deze tijd. Nieuwe manieren van werken, nieuwe manieren van aansturen en organiseren vragen om flexibele, leergierige medewerkers en organisaties.
Meerkat is er trots op de afgelopen 10 jaar vele managers, bedrijven en medewerkers te hebben mogen helpen met hun vraagstukken. Mede dankzij jullie zijn wij geworden tot wat we nu zijn. We willen, naast al die bedrijven, ook alle collega’s, freelancers en netwerkpartners danken voor de fijne, prettige samenwerking en hopen dit nog vele jaren te kunnen continueren. Meerkat zal in het komende jaar, onder andere in de MeerkatMeeting op 15 september, het 10 jarig bestaan verder onder de aandacht brengen. Nog veel belangrijker dan het stilstaan bij een jubileum is het feit dat we iedere dag gewoon goed ons werk willen doen.

Meerkat heeft zich ontwikkeld van een pionierend trainingsbureau tot een professionele partner bij ontwikkeling en verandering waarin meer dan 130 ervaringsjaren zijn verenigd. We hebben een aantal jaren geleden de transformatie gemaakt van een klassiek trainingsbureau naar een businesspartner die samen met organisatie en management meedenkt over vraagstukken en dan pas over oplossingen en interventies gaat nadenken. Met deze verandering sluiten we nauw aan bij onze ambities en hebben we het hoofd kunnen bieden aan de crisisjaren waarin organisaties kritischer zijn gaan kijken naar hun investeringen.

Meerkat is gezond, de pioniersfase voorbij maar nog steeds in ontwikkeling en bruist van energie en creativiteit.

We hopen jullie de komende jaren nog vaak te ontmoeten, om te sparren, mee te denken en uit te dagen. Maar voor nu heffen we samen het glas! Hieperdepiep!!

Ps:
Geïnteresseerd in ons veranderboek met alle antwoorden? mail ons!

Laat een reactie achter

*Verplichte velden Vul de verplichte velden in

*

*