Begeleiding, training en HR-management

Meerkat begeleidt veranderingsprocessen, geeft training en coaching en biedt Human Resource Management. Dat doen we op onze eigen manier, want daarmee hebben we laten zien dat het mogelijk is om snelheid te geven aan wezenlijke verandering in organisaties.

graphic Begeleiding van veranderprocessen

Meerkat geeft advies en begeleiding aan bestuurders en teams bij het initiëren van veranderingen. We helpen bij het benoemen van doelmatige thema’s, we zetten duurzame veranderprocessen op. Daarnaast begeleiden we leiders in hun rol als aanjager en manager van veranderingen en coachen we teams tijdens verbetersessies.

Training en Coaching

Meerkat begeleidt professionals en managers die verantwoordelijk zijn voor het veranderingstraject. De begeleiding richt zich op coaching van teams en individuen en op competentiegerichte trainingen voor leidinggevenden en professionals.

Human Resource Management

Een nieuwe manier van werken, een andere manier van organiseren of een nieuwe organisatie vraagt om een passende borging. Het borgen van de wezenlijke verandering is een essentieel onderdeel bij de Meerkat methode. Het inrichten van de (leer)organisatie en het laten werken van die (leer)organisatie vraagt om een aangepaste Human Resource benadering.

Meerkat heeft HR-specialisten die organisaties ondersteunen en adviseren bij het kiezen van de juiste koers op HR-gebied.

  • HR business partner
  • Strategische personeelsplanning
  • Talent development
  • Performance management
  • Opleidingsbeleid
  • Retentiebeleid
  • Coaching van HR managers of personeelsafdelingen.

Onze methodieken

Eén van de centrale methodieken binnen onze dienstverlening is Appreciative Inquiry (AI). AI helpt om snel veranderkracht te mobiliseren en tot nieuwe en toekomstgerichte inzichten en acties te komen. Aanvullend op AI zetten we verschillende andere methodieken en instrumenten in, waaronder: Systemisch werken, Birkman, NLP, Provocatieve Coaching, On- en offline gamification.

ook snelheid geven

Ontdek de mogelijkheden van Verbinden, Verbeelden, Veranderen, in één gesprek!
Bel ons op: 040 34 00 101